De voeg expert in Westerkwartier en omstreken

Voor al uw voeg- en restauratiewerkzaamheden kunt u bij Voegbedrijf Scholte terecht. Voegbedrijf Scholte is gevestigd in Noordwijk, gelegen naast Marum.

 

Met meer dan 30 jaar ervaring en het vakmansschap dat al vier generaties lang wordt het voeg-vakmanschap van vader op zoon doorgegeven, is voegbedrijf Scholte een ervaren en betrouwbaar voegbedrijf.

 

Voegbedrijf Scholte verricht meest uiteenlopende voegwerkzaamheden van restauratie, nieuwbouw tot onderhoud

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Naar mate de jaren voorbij gaan wordt het  voegwerk aangetast door weer en wind. Voornamelijk door het zure regenwater kan de voeg na verloop van jaren zacht en poreus worden. Bovendien is er vroeger niet altijd even veel zorg aan het voegwerk besteed, terwijl dit toch bijna een kwart van de gevel beslaat.

Meer over nieuwbouw >
Verbouw

Verbouw

Slecht voegwerk kan vocht door laten waardoor de gevel kan verzadigen. Hierdoor bestaat de kans op vochtproblemen in de woning en vorstschade aan de gevels in de winter. De natte stenen kunnen, bij strenge vorst zelfs helemaal kapot vriezen. Het kan dus nodig zijn om voegwerk te vervangen.

Meer over verbouw >
Renovatie

Renovatie

Het renoveren of restaureren van 18de-eeuwse snij- knipvoegen vraagt vakmanschap. Er moet voor gezorgd worden dat de hardheid of taaiheid van een voeg in evenwicht is met de hardheid of taaiheid van de steen, om te voorkomen dat er nadien alsnog schades zullen ontstaan. 

Meer over renovatie >

Wij werken samen met:

Samenwerkingsparner
Samenwerkingsparner
Samenwerkingsparner