Renovatie

De staat van de gevels wordt bepaald door de uitstraling van een gemetselde woning.   Het onderhoud van gevels is een specialisme, waarbij vakkennis en kunde, samen met het gebruik van de juiste gereedschappen en materialen een zeer belangrijke rol spelen.

Wanneer dit onderhoud niet vakkundig wordt uitgevoerd, kan dit leiden tot grote bouwschades en vermindering van de waarde van uw woning. Als bedrijf hebben wij jarenlange ervaring in het renoveren van gevelwerk en zijn daarin dan ook volledig gespecialiseerd.

 

Door de combinatie van vakkennis, praktijkervaring en de juiste apparatuur is renovatie van elk gevelwerk bij ons in vertrouwde handen.

Alle diensten

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Voegwerk wordt in de loop der jaren aangetast door weer en wind. Met name door zure bestanddelen in regenwater kan de voeg na verloop van jaren zacht en poreus worden. 

Meer over nieuwbouw >
Verbouw

Verbouw

Het kan nodig zijn om voegwerk te vervangen, omdat bij slecht voegwerk er vocht door gelaten kan worden waardoor de gevel kan verzadigen. Hierdoor bestaat de kans op vochtproblemen in de woning en vorstschade aan de gevels in de winter. 

Meer over verbouw >
Renovatie

Renovatie

De hardheid of taaiheid van een voeg mijn in evenwicht zijn met de hardheid of taaiheid van de steen, om te voorkomen dat er nadien alsnog schades zullen ontstaan. Denk hierbij aan afschilfering van de steen.

Meer over renovatie >