Verbouw

Voegbedrijf Scholte is dé specialist in het uitvoeren van voorkomende voegwerk, voor zowel renovatiewerk als ook nieuwbouw. Er bestaan diverse soorten voegwerk maar tegenwoordig zijn de vlakvolle borstelvoeg en de gladde voeg de meest voorkomende varianten.

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor de traditionele knip, snij of dagvoeg. Al deze bovengenoemde voegtypen kunnen in diverse kleuren worden uitgevoerd. Om de juiste kleur te bepalen kunnen we een aantal proefstukjes voor u zetten waaruit u rustig een keuze kunt maken.

Ook kunt u, de door ons gevoegde projecten uit het verleden, bekijken zodat u een goed beeld krijgt hoe dit er in de praktijk uit zal komen te zien.

 

Voegwerk wordt in de loop der jaren aangetast door weer en wind. Met name door zure bestanddelen in regenwater kan de voeg na verloop van jaren zacht en poreus worden. Bovendien is er vroeger niet altijd even veel zorg aan het voegwerk besteed, terwijl dit toch bijna een kwart van de gevel beslaat.

Alle diensten

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Voegwerk wordt in de loop der jaren aangetast door weer en wind. Met name door zure bestanddelen in regenwater kan de voeg na verloop van jaren zacht en poreus worden. 

Meer over nieuwbouw >
Verbouw

Verbouw

Het kan nodig zijn om voegwerk te vervangen, omdat bij slecht voegwerk er vocht door gelaten kan worden waardoor de gevel kan verzadigen. Hierdoor bestaat de kans op vochtproblemen in de woning en vorstschade aan de gevels in de winter. 

Meer over verbouw >
Renovatie

Renovatie

De hardheid of taaiheid van een voeg mijn in evenwicht zijn met de hardheid of taaiheid van de steen, om te voorkomen dat er nadien alsnog schades zullen ontstaan. Denk hierbij aan afschilfering van de steen.

Meer over renovatie >